Affiliate Disclosure

We zijn trots om te melden dat we deelnemen aan affiliate marketing programma’s. Dit betekent dat we inkomsten kunnen genereren door producten of diensten aan te bevelen op onze website.

Onze prioriteit is altijd om u te voorzien van waardevolle informatie en eerlijke beoordelingen. Wij geloven dat dit betekent dat we alleen producten of diensten bevelen die we zelf zouden kopen of gebruiken.

In het geval dat we affiliate inkomsten krijgen voor producten of diensten die we aanbevelen, willen we u erop wijzen dat dit geen invloed heeft op onze beoordelingen of aanbevelingen. Onze beoordelingen en aanbevelingen zijn altijd op basis van onze eerlijke mening en waardering voor de producten of diensten.

Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor de acties, producten of inhoud van de bedrijven die we aanbevelen. Het is uw verantwoordelijkheid om de voorwaarden en beleid van deze bedrijven te lezen en te begrijpen voordat u een aankoop doet. Tevens bent u zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat wat u met de aanbevolen producten of diensten doet legaal is in het land waar u woont.

Als u vragen heeft over onze affiliate marketing programma’s, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.