.st0{fill:#FFFFFF;}

Betfair Betting Exchange Alternatief – Vervanger Nederland na 1 Oktober 

Terwijl iedereen die in Nederland met matched betting bezig is, halsreikend uitkeek naar 1 oktober, kwam daar begin augustus toch opeens slecht nieuws. Een verhaal dat al een tijdje in de wandelgangen rond ging werd in een e-mail bevestigd. Betfair gaat stoppen in Nederland.

Slecht nieuws voor matched betters die hoge welkomstbonussen in het vooruitzicht zagen en nu opeens geen betting exchange meer hebben om hun weddenschappen te layen. In de MBNL community (die inmiddels meer dan 100 personen groot is) werden vragen gepost van mensen die raad zochten. 

We zijn dan ook direct in actie gekomen om een vervanger voor Betfair in Nederland te vinden. En we kunnen gelukkig melden dat we een Betfair alternatief hebben gevonden. 

Dus als jij ook op zoek bent naar een betting exchange in Nederland na 1 oktober, lees dan dit blog en wij helpen je zodat je gewoon je geld kunt blijven verdienen met matched betting. 

betfair gaat stoppen mail

De mail die Betfair haar klanten stuurde met het nieuws dat zij gaan stoppen vanaf 30 september.

Alternatief voor Betfair vereist na 1 oktober

Op 4 augustus jongstleden werd het gerucht bevestigd dat Flutter, het bedrijf achter Betfair en Paddy Power, geen vergunning voor de Nederlandse markt zou gaan aanvragen. Alle gokkers die een account hebben bij de betting exchange werden hiervan via een e-mail op de hoogte gesteld. Ook ingewijden in het online gokwereldje berichtte op deze dag over het nieuws

Veel mensen die online gokken zullen bij het horen van het nieuws dat Betfair gaat stoppen hun schouders ophalen. Dit is niet het geval onder mensen die geld verdienen met matched betting. Betfair was namelijk de enige betting exchange in Nederland (Matchbook was al eerder gestopt en de exchanges van Smarkets en Betdaq zijn nooit voor Nederlanders beschikbaar geweest) en een betting exchange is nodig om weddenschappen te layen, zoals omschreven staat in de matched betting uitleg op onze website. 

Als grootste matched betting community in Nederland, was het dan ook aan MBNL om een Betfair alternatief te vinden. We hadden al een aantal ideeën want met deze verandering is Nederland echt niet het enige land die geen toegang heeft tot de 4 grootste betting exchanges. 

Gelukkig kunnen we melden dat we een vervanger hebben gevonden, welke ook meteen onze eerste keuze was en daarmee dus het beste alternatief voor Betfair na 1 oktober.

Betfair betting exchange vervanger en hoe aanmelden?

Welke vervanger voor de Betfair we gevonden hebben kunnen we niet direct in deze blogpost vermelden. Wel kunnen we zeggen dat de betting exchange ook gebruikt wordt door de grootste matched betting communities van Duitsland (waar Betfair ook niet beschikbaar is).

Dit zal je dan ook geruststellen om te weten dat duizenden matched betters die in dezelfde situatie verkeren ook van deze alternatieve exchange gebruikmaken.

Al ervaren met matched betting en lay bets of beginner?

Hoe je jezelf kunt aanmelden bij de enige betting exchange in Nederland hangt van het stadium af waarin je jezelf bevindt.

Ben je een ervaren matched better die een Betfair alternatief nodig heeft om ook na 1 oktober verder te gaan? Vul je naam en email hieronder in.

Ben je nieuw met matched betting in Nederland? Start dan hier met een gratis voorbeeld weddenschap. Waarin we je leren hoe het hele principe met back en lay bets en gegarandeerd winnen uit bonussen precies werkt.

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!