.st0{fill:#FFFFFF;}

Hoe Gegarandeerd Winst Pakken Uit Een Bookmaker Bonus? 

Bookmakers bieden tal van promoties aan om mensen over te halen om op hun website te gokken.

Stortingsbonussen, profit boosts, free bets en money back offers zijn enkele van de voordelen die gokkers worden aangeboden.

Met behulp van matched betting kunnen we uit elk van deze promoties een gegarandeerde winst behalen.


De meeste winst pak je vaak met een welkomstbonus.

Om te voorkomen dat je het geld gelijk weer uitbetaalt, zijn er bonusvoorwaarden waarin staat beschreven dat je aan onder andere een inzetvereiste moet voldoen voordat een uitbetaling mogelijk is.

De inzetvereiste kan bijvoorbeeld zijn dat de storting en de bonus zes keer moeten worden ingezet op weddenschappen met een minimale quotering (odds) van 1.8

Als je ‘normale’ weddenschappen plaatst is de kans groot dat je de 100 euro storting en bonus bij de bookmaker verliest.

Een inzet met een quotering van 2.0 zal immers gemiddeld 1 op 2 keer verliezen. Wanneer je dus 1200 euro aan inzetten moet plaatsen, voordat je geld kunt uitbetalen, dan heb je heel wat geluk nodig om winst te maken.

Met de matched betting Netherlands strategie hebben we geen geluk nodig en weten we dat we van het gratis geld uit de bonus gegarandeerd winst overhouden.

Zelfs als we het bedrag 4, 6, 8 of zelfs 10 keer rond moeten spelen.

Een voorbeeld van de strategie:

Het hele principe van matched betting komt er in het kort op neer dan we bij de bookmaker een weddenschap plaatsen.  In Matched Betting noemen we dit de ‘back bet’. We backen een voetbalteam om de wedstrijd te winnen. 

Wat we vervolgens doen is deze weddenschap bij een zogenaamde exchange ‘verzekeren’. Dit noemen we de ‘lay bet’.

Layen is simpel gezegd het verzekeren van je eerder geplaatste weddenschap bij de bookmaker.

Lay bets plaatsen of layen doen we op een betting exchange. Een trading platform waar geld gewed kan worden VOOR een bepaalde uitslag, maar ook TEGEN een bepaalde uitslag. 

In Nederland gebruiken wij matched betters voornamelijk Betfair, de grootste betting exchange ter wereld, om de lay bets te plaatsen waarmee we de weddenschappen bij de bookmaker verzekeren.

(klein geheimpje... ook bookmakers maken gebruik van exchanges om grote bedragen te verzekeren en daarmee hun kansen te spreiden)

Met deze manier van inzetten op alle uitslagen weten we zeker dat we gegarandeerd zullen winnen.

Wat ook de uitkomst van de wedstrijd zal zijn, we winnen de weddenschap of bij de bookmaker of bij de exchange.

Door de twee inzetten op elkaar af te stemmen kunnen we ervoor zorgen dat we een minimaal verlies maken op de weddenschap.

De helft van het geld bij de bookmaker hebben we echter gratis gehad via de bonus. In het voorbeeld hierboven 100 euro. Dit is waar de gegarandeerde winst uit matched betting vandaan komt.

Met matched betting in Nederland is makkelijk +1000 euro te verdienen, doordat we deze truc bij een hele lijst met bookmakers kunnen herhalen. Daarbij is de welkomstbonus niet de enige promotie die we kunnen misbruiken.

We begrijpen dat we in deze uitleg een hele hoop woorden hebben gebruikt die je nog nooit eerder hebt gehoord en waarvan je niet weet wat de betekenis is.

Wanneer je nog niet bekend bent met matched betting dan zal het hele verhaal vast als rocket science klinken en super verwarrend zijn.

Dit is heel normaal. Zelf heb ik me ook zo gevoeld toen deze geheime strategie aan mij voor het eerst werd uitgelegd. We beloven je echter dat als je het eenmaal in actie ziet dat het makkelijker is dan je nu denkt.

Laat mij jou bij de hand nemen en je stap voor stap laten zien hoe jij vandaag nog je eerste geld met matched betting kunt verdienen. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Groet,

Matched Betting Nederland

MB-NL

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!