Vul je naam en e-mailadres in. Krijg direct toegang tot de GRATIS matched betting beginner cursus.

Volg stap voor stap video's en verdien je eerste +150 euro met matched betting. Het WK is de perfecte tijd om te starten.

Volledig gratis. Geen aankoop of invullen van creditcardgegevens vereist.

*dit aanbod is enkel GRATIS tot het einde van het WK

Heb na het invullen van je gegevens tot 10 seconden geduld voor het verwerken. 

Het doel van deze website is om jou op een zo eerlijk mogelijke manier te leren wat matched betting is en om je te laten zien hoe ook jij hiermee geld kan verdienen in Nederland.

Wij Geven Het Geheim Prijs Dat Bookmakers Het Liefste Voor Iedereen Verborgen Willen houden.

Door slim gebruik te maken van bonussen en andere promoties bij bookmakers is het namelijk mogelijk om gegarandeerd winst te maken. Je kunt niet verliezen omdat je alle mogelijke uitkomsten afdekt.

Schrijf je in en wij laten je zien hoe matched betting werkt. Wij vertellen je exact welke bonus je moet gebruiken en hoe je wedstrijden vind om  een gegarandeerde winst te maken.

Met alleen de lijst welkomstbonussen die je van ons krijgt is al +700 euro te verdienen en dit is pas het begin...

Met een welkomstbonus kan je tot 250 euro aan gratis geld krijgen.

Dit krijg je bovenop het bedrag dat je zelf overmaakt om te gokken.

Het zijn dit soort bonussen waar we in matched betting slim gebruik van maken om een gegarandeerde winst binnen te slepen die al snel kan oplopen tot honderden euro's.

De concurrentie tussen de bookmakers om nieuwe klanten aan te trekken is groot.

Zeker in nieuwe markten die pas open zijn (zoals Nederland), worden grote bedragen aan gratis geld bonussen weggegeven om zo snel mogelijk een marktaandeel te veroveren.

Overigens is het weggeven van bonusgeld nog altijd winstgevend voor de bedrijven. De gemiddelde gokker zal weinig winst aan deze bonussen overhouden.

In de voorwaarden van de bookmaker staat namelijk beschreven dat het bonusgeld een X aantal keren ingezet moet worden op weddenschappen met hoge quoteringen, voordat je de overgebleven winst mag uitbetalen.

Het gevolg is dat de meeste mensen hun eerste storting, en het bedrag dat zij hier gratis bovenop hebben gekregen, gewoon bij de bookmaker achterlaten. Zorg dat jij niet tot deze groep behoort.

MatchedBettingNederland.nl kan je leren om een gegarandeerde winst uit bonussen te pakken.

Wij helpen je om de bookmakers, zonder risico op verlies, geld afhandig te maken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en wij laten je met makkelijk te volgen instructies zien hoe ook jij kunt verdienen met matched betting in Nederland.

Zijn er nog twijfels die we kunnen wegnemen?

Wat gebeurt er nadat ik heb ingeschreven?

Wanneer je je naam en email invult, zal je binnen enkele seconden een bericht van ons ontvangen. Hierin geven we alle geheimen prijs over matched betting. De volgende stap is dat we je persoonlijk laten zien hoe je de eerste bookmaker bonussen doet. Mogelijke winst +150 euro.

*check je spam, contact ons als je niks hebt ontvangen.

Zijn mijn contactgegevens veilig?

Wij beloven je naam en email nooit met derden te delen. Bovendien is dit wettelijk gezien ook niet toegestaan. Hoewel we de regels van de bookmakers niet zo nauw nemen, respecteren we wel degelijk de Nederlandse wet. Dit betekent ook dat je onderaan iedere email een link staat waarmee je jezelf kunt uitschrijven. 

Heb je sport- of gokkennis nodig?

Nee. Hoewel het makkelijk is als je weet hoe een weddenschap bij een online bookmaker geplaatst moet worden, ben je eigenlijk in het voordeel wanneer je juist nog geen affiniteit met gokken hebt. Het beste kan je op een zakelijke manier te werk gaan en altijd de gegarandeerde winst pakken. De spanning of je wel of niet gaat winnen verdwijnt hierdoor.

Wat is de beste manier om te beginnen?

De meest eenvoudige manier om aan de slag te gaan, is door onze gratis cursus voor beginners te volgen. We zijn misschien bevooroordeeld, maar er is geen betere plek om de basis te leren. Je leert in het Nederlands een verscheidenheid aan technieken, tactieken en we begeleiden je door de eerste echte aanbiedingen waarmee je ook echte winst zult behalen. We gooien je niet meteen in het diepe maar begeleiden je stap voor stap.

Heb ik geld nodig?

Hoewel wij je gratis laten zien hoe matched betting werkt, heb je wel geld nodig om te beginnen. Dit geld hoef je niet naar ons over te maken. Je moet dit storten op je eigen accounts bij de bookmakers om de weddenschappen in te zetten die je van ons doorkrijgt. Je kunt dit ook altijd weer zelf uitbetalen. We zullen je echter laten zien dat je een klein startbedrag snel tot een grote bankroll kan laten uitgroeien door steeds een gegarandeerde winst te pakken. Om te starten adviseren we een minimaal bedrag van 150 euro.

Met alleen de gratis voorbeelden kan je dit geld al verdubbelen en de bankroll die je dan hebt is genoeg om +1000 euro winst vrij te spelen.

Waarom geven jullie deze informatie gratis weg?

Ten eerste omdat we graag meer Nederlandse Matched Betters zien, zodat we elkaar kunnen helpen om nog meer mogelijkheden te vinden waarmee we geld kunnen verdienen. Er zijn talloze momenten geweest waarbij leden van de MBNL community ons attent hebben gemaakt op bonussen en dit heeft ons honderden euro's extra opgeleverd. Daarnaast verdienen we ook geld met affiliate marketing. Wanneer je besluit een product te gebruiken om je matched betting winsten naar een hoger niveau te tillen, dan krijgen wij hier een kleine commissie over. Voor jou blijft de prijs hetzelfde.