.st0{fill:#FFFFFF;}

Kan je met matched betting echt geld verdienen? 

Ik weet nog de eerste keer dat ik van matched betting hoorde. Een vriend van mij vertelde hoe hij met matched betting veel geld had verdiend. Ik geloofde het eigenlijk niet meteen. Welk addertje zat er onder het gras? Hoe kon je daar zoveel geld mee verdienen? Maar om mijn ongeloof uit te sluiten, ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik ben daardoor zeer positief verrast. Het leek me eerst echt te mooi om waar te zijn, maar nou blijkt het dus toch echt te werken. Ik leg je graag uit hoe matched betting in zijn werk gaat, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen als je geïnteresseerd bent geraakt door mijn verhaal.

Wat is matched betting?

Op de eerste plaats wilde ik meer weten over matched betting. Wat is het en hoe werkt het? Door me erin te verdiepen ben ik er achter gekomen dat het een manier is om gegarandeerde winst te behalen uit gratis geld bonussen bij diverse bookmakers. Er worden twee weddenschappen geplaatst, waardoor alle resultaten van een sportweddenschap af worden gedekt. Verliezen is echt onmogelijk! Ik sprak net over twee weddenschappen, de eerste is een back bet en de tweede weddenschap wordt de lay bet genoemd. Bij deze laatste weddenschap gaat het over het afsluiten van een verzekering, wanneer de back weddenschap zou verliezen. Hoe het precies in zijn werk gaat zal ik je nu vertellen.

Gegarandeerde winst

Om geld te kunnen verdienen met matched betting moet je een back bet plaatsen. Dit is eigenlijk een standaard weddenschap. Ik plaats als matched better alleen een back weddenschap met deels gratis geld van een mooie bonus of ik maak gebruik van een free bet promotie. Hiermee kan namelijk een gegarandeerde winst behaald worden, want daar doe ik het voor! Matched betting is geen gokken! Je kiest bij deze eerste weddenschap bijvoorbeeld dat team A gaat winnen.

Vervolgens is er nog iets wat je moet doen. Dat leg ik je dan ook maar al te graag uit, want dit is echt een groot geheim van matched betting, een geheim dat je zeker moet kennen! Lay bet, dat is waar het om gaat. Hiervoor surf je naar een speciale website, dit noemen ze een betting exchange. Hier kun je layen en dat wil zeggen dat je dan een back weddenschap kunt verzekeren bij een bookmaker. Simpel gezegd plaats je hier een inzet TEGEN een bepaalde uitkomst. Ik wed hier dus dat team A NIET gaat winnen. Dit lijkt misschien wat vreemd, maar ik wed dan dus tegen mijn eigen uitkomst die ik bij de bookmaker als back bet heb geplaatst, maar dat gebeurt dus heel bewust!

Het gaat er namelijk om dat je altijd wint en door op deze manier te gokken, win je altijd op één van de twee weddenschappen, ongeacht de uitslag!

De gegarandeerde winst halen we uit de free bet of het gratis geld van de bonus.

Welk risico loop je?

Gokken is nooit zonder risico, je kunt je inleg verliezen. Gok alleen met geld dat je echt kunt missen. Deze woorden hoor ik vaak in mijn omgeving. Toch durf ik te zeggen dat iedereen echt geld kan verdienen met matched betting. Ondanks de naam is er geen sprake van gokken. Het maakt namelijk helemaal niet uit wat de uitslag van een voetbalwedstrijd gaat worden. Direct na het plaatsen van de inzetten weet je al precies hoeveel winst je gaat maken. Het enige risico op verlies is als je zelf een fout maakt. Ik heb zojuist al uitgelegd dat je jezelf indekt door op twee verschillende manieren een weddenschap te plaatsen. Controleer altijd goed welke stappen je hebt gezet. Als je zo te werk gaat is het risico dat het mis gaat erg klein! 

Waar je ook voor moet opletten is dat je bij een onbetrouwbare bookmaker terechtkomt. Er zijn heel wat schurken actief op het internet en er zijn genoeg kansspelaanbieders die gokkers niet het geld uitbetalen waar ze recht op hebben. Begin met matched betting via onze website en je krijgt dan een lijst met bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Werkwijze matched betting

Om je een duidelijk beeld te geven van hoe matched betting werkt, leg ik het uit aan de hand van een stappenplan.

  • Stap 1: Het eerste wat je doet is op zoek gaan naar een goede bookmaker bonus. Stel je vindt een bonus waarbij je €10 moet storten en zetten en hiervoor krijg je €30 euro aan free bets.
  • Stap 2: Je opent eerst een account bij de bookmaker en dan stort je €10. Vervolgens plaats je dan deze €10 op een back weddenschap bij de bookmaker bijvoorbeeld op winst van het Nederlands elftal.
  • Stap 3: Je plaatst ook een lay-weddenschap. Dit is het tegenovergestelde van wat je bij de vorige stap hebt gedaan, je zet dan namelijk in dat het Nederlands elftal NIET zal gaan winnen. Hierdoor zijn je kansen en inzet in balans.
  • Stap 4: Het Nederlands elftal speelt de wedstrijd en dan win je met je back-bet of lay weddenschap. Je verliest hierop een minimaal bedrag, maar je krijgt wel €30 aan gratis weddenschappen bij de bookmaker.
  • Stap 5: Met je free bet of gratis weddenschap volg je hetzelfde proces. Nu speel je echter niet met je eigen geld, maar gratis geld van de bookmaker. Dit betekent dat je nu een gegarandeerde winst zal maken ongeacht de uitslag van een wedstrijd. Dit is een manier van altijd winnen met toto.    

Hoeveel kun je winnen?

Welke bedragen je kunt winnen met matched betting is afhankelijk van een aantal factoren. Zo ben je bijvoorbeeld afhankelijk van de bonussen die je krijgt aangeboden. Met alleen de welkomstbonussen is al meer dan 1000 euro in een korte tijd te pakken. Daarna blijven er nog steeds verschillende soorten bonussen van de bookmakers binnenkomen. Het is dus ook mogelijk om iedere maand een leuk extra centje bij te verdienen. Je moet hier natuurlijk wel wat tijd aan besteden ook. Het is echter verre van een fulltime baan. In een paar uurtjes in het weekend kan je zo een paar honderd euro verdienen. Meerdere mensen hebben in twee maanden tijd meer dan 2000 euro verdiend.

Geld verdienen met matched betting, kan dat?

Het antwoord op de vraag is voluit JA! Echt geld verdienen is zeker mogelijk met matched betting. Ik heb het zelf mogen ervaren en ik raad het jou dan ook zeker aan. Bekijk heel goed waar je in gaat zetten op een weddenschap en hoeveel. Dek jezelf goed in en dan spreek jij straks ook uit ervaring dat echt geld verdienen met matched betting kan. 

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!