.st0{fill:#FFFFFF;}

RickProductions ervaringen, review? Krijg de info GRATIS! Lees dit 

Ben je op zoek naar een review over RickProductions.nl of mensen die ervaring hebben met de info over matched betting die in de Fast Track Cursus op deze website te koop wordt aangeboden? In dat geval is het goed dat je eerst dit artikel hebt gevonden. Daarmee heb je jezelf namelijk 147 euro (de vraagprijs op moment van schrijven) bespaard die je mogelijk zou hebben uitgegeven aan het kopen van deze cursus.

Alle informatie en technieken die je worden geleerd in de Fast track Cursus van Rick Smits kan je op matchedbettingnederland.nl namelijk gewoon gratis verkrijgen.

Wanneer je meteen wilt beginnen met matched betting leren, dan kan je hier beginnen en jezelf inschrijven om live een gratis voorbeeld weddenschap mee te volgen.

Is RickProductions of matched betting een scam?

Als je wilt weten of geld verdienen met matched betting en daarmee dan ook het aanbod van Rickproductions een scam is, dan kan ik je eerlijk zeggen dat dit niet het geval is. Het is wel degelijk mogelijk om op deze slimme manier altijd een gegarandeerde winst te maken met de bonussen die bookmakers gokkers bieden. Het is ook zeker, zoals Rick op zijn website vermeld, een uitstekende manier voor een student om wat bij te verdienen met slechts een uurtje werk per dag. Ook de mogelijke verdiensten van matched betting zijn zeker niet overdreven.

screenshot rickproductions.nl december 2020
screenshot rickproductions.nl december 2020

Alle informatie op de website is op waarheid berust. Het is echter niet nodig om hier 147 euro voor te betalen.

Wij van MBNL leren mensen gratis hoe zij geld kunnen verdienen met matched betting in Nederland.

‘Gratis’ cursus volgen en matched betting leren

Dezelfde informatie die je voor 147 euro kunt kopen op www.rickproductions.nl kan je hier op deze website gratis verkrijgen. Je kunt dus gratis een vergelijkbare cursus volgen en zo matched betting leren. Daarbij zijn er nog een aantal extra dingen waardoor naar mijn mening onze website een betere plek is om de geheimen van het matched betting in Nederland eigen te maken.

Zo geven wij mensen bijvoorbeeld een lijst met bookmakers waar Nederlanders een bonus kunnen claimen en die door ons persoonlijk getest is. Bij deze aanbieders van sportweddenschappen online kom je geen ongename verrassingen tegen.

Ook is er de MBNL community. Een geheime groep op Facebook waar Nederlandse matched betters elkaar helpen om zoveel mogelijk geld te verdienen. Zo wijzen we elkaar bijvoorbeeld op reload bonussen en andere promoties waar een zekere winst mee te behalen is. Alle mogelijke vragen die je hebt kan je hier stellen aan mensen, waarvan sommigen al +10 jaar actief zijn met matched betting. Deze mate van ervaring heeft Rick Smits zeer zeker niet.

Waarom de informatie gratis weggeven?

MBNL was de eerste website die mensen alert maakten op de mogelijkheden van matched betting in Nederland. Dit hebben we gedaan omdat we zelf hier al een flinke tijd leuke verdiensten uithaalden. Eén van de oprichters is in de UK begonnen, waar de strategie inmiddels al bij een groot deel van de bevolking is ingeburgerd. Door naar het Verenigd Koninkrijk te kijken realiseren wij ons ook dat niemand het bekend worden van deze uitzonderlijke manier van geld verdienen gaat tegenhouden.

Waarom dan niet meteen degene zijn die mensen leert hoe zij hetzelfde kunnen doen was dan ook onze gedachte. We kunnen elkaar op deze manier helpen. En dit klopt ook helemaal. De laatste twee jaar hebben we al meerdere keren flink meer geld verdiend doordat iemand in onze community ons heeft gewezen op een bonus of promotie die we zelf gemist hadden. Dit heeft ons honderden of zelfs duizenden euro’s extra opgeleverd.

Hoe verdient MBNL dan geld met hun website?

Het bovenstaande voordeel is er voor ons in de rol als matched betters. Als website-eigenaren zit er natuurlijk ook een verdienmodel achter de website. Hier kunnen we heel eerlijk in zijn. Dat is natuurlijk ook niks waar we ons voor hoeven te schamen. MBNL verdient geld met hun website door middel van affiliate marketing. Tijdens het gratis leren van matched betting raden we mensen producten en diensten aan die we zelf ook dagelijks gebruiken.

Deze aanbevelingen gaan via een speciale link die ervoor zorgt dat wij een commissie krijgen over aankopen die gedaan worden. Voor jou kost het product niks meer. Wij hopen dat mensen ons de commissie gunnen omdat we hun dus gratis leren hoe ze een hele hoop geld kunnen verdienen. De laatste jaren is gebleken dat vrijwel iedereen hier geen problemen mee heeft en dat ze ons vooral dankbaar zijn voor het vele geld dat ze inmiddels verdiend hebben.

Lijkt het jou leuk om matched betting te leren en zodoende alleen met de welkomstbonussen al meer dan +1000 euro te verdienen? Lees de informatie op deze pagina en schrijf je in om gratis de voorbeeldweddenschap mee te volgen. Met een budget van slechts 50 euro, maak je hiermee al direct +20 euro winst.

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!