.st0{fill:#FFFFFF;}

Strategie: Voordeel halen uit Acca Refund offers 

Accumulator bets – ook wel multiple bets of acca’s genoemd, worden steeds populairder, wie heeft er niet ooit een “rijtje” ingevuld bij de toto of in de kantine van de voetbal? Veel mensen herkennen dan ook wel het vreselijke gevoel dat je krijgt wanneer een enkele wedstrijd ervoor zorgt dat je net die mega winst niet weet binnen te slepen. Hoe vaak komt het niet voor dat juist het absolute zekerheidje, die je op het laatst er nog extra bij had genomen, je dromen in duigen laat vallen?

Bookmakers vinden om deze reden accumulators dan ook geweldig. Ik zal je niet vermoeien met de wiskunde maar het komt er in het kort gezegd op neer dan bij iedere toegevoegde selectie hun winstmarge toeneemt. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat bookmakers diverse promoties aanbieden om meer klanten zover te krijgen om op acca’s in te zetten.

Accumulator bet promoties

Allereerst zijn er meerdere bookmakers die je naarmate je meerdere selecties aan je wedbriefje toevoegt ook een oplopende profit boost bonus geven tot soms wel 100% bovenop de “normale” pay out. Dit lijkt mooi, maar in feite geven ze enkel de extra door jou ingeleverde marge gedeeltelijk terug. Leuk meegenomen als je een punter bent die graag inzet op lijstjes van 20 wedstrijden, maar als matched betters zitten we dus niet op dergelijke promoties te wachten.

Een andere promotie die steeds meer bookmakers voeren is de zogenaamde acca refund promotie, deze offers kennen een paar variaties maar samengevat komt het hierop neer: Zet een accumulator bet van bijvoorbeeld 5 wedstrijden en mocht je van die 5 wedstrijden er 1 verkeerd hebben dan krijg je je inzet terug. Dit is een offer waar we wel voordeel uit kunnen halen.

Acca Refund voordeel

Aangezien dit een blog is over matched betting hoor ik je al afvragen: Zal allemaal wel, maar hoe ga ik er net als bij alle andere dingen die jullie bespreken gegarandeerd geld mee verdienen?

Fair question en inderdaad, ook hier kunnen we een leuke bijdrage aan het vakantiefonds mee verdienen.

Let op, met acca-refunds geld verdienen is echt geen hogere wiskunde maar zorg wel dat je eerst jezelf getraind hebt in de basics van het matched betting, doe alle welkomstoffers samen met de Matched Betting Nederland community, bouw zodoende ook meteen een bankroll op van om en nabij de 1500 euro alvorens met de acca refunds bezig te gaan. En let op, je kunt meerdere accas per dag doen, doe je er 5 pak je dus 5 x een bedrag. Met bijna iedere dag vele wedstijden kan je zo een leuke extra aanvulling op je inkomen bij elkaar verdienen!

kleine winsten tellen op

Dit blog pretendeert niet alle ins and outs duidelijk te maken, zie het als een handleiding om je op weg te helpen. Wanneer je de onderstaande aanbevolen tools aanschaft dan krijg je hierbij toegang tot uitgebreide tutorial videos.

Acca Finder en Builder Tools

Allereerst de aanbeveling voor een service die ik zelf ook naar volle tevredenheid gebruik. Eigenlijk is deze gericht op de UK gebruikers maar wij gebruiken het inmiddels ook al jaren. Je kan zonder maar de kosten wegen mijns inziens niet op tegen de voordelen. Zeker wanneer je serieus aan de gang wilt met matched betting en advantage play, dan betaald de software zichzelf makkelijk terug.

Voor Oddsmonkey kan je een trial nemen en bovendien is er een niet tevreden geld terug garantie. Oddsmonkey heeft een maandelijkse prijs van rond de 20 euro, dit is incl. alle systemen en calculators. Er zit een grotere organisatie achter wat je kan zien aan de website. Koop je via onze link dan betaal je niks meer maar geven we je toegang tot de steeds groter wordende MBNL-community waar we samen offers bespreken.

Hoe maak je met ieder gezette accumulator bet een gegarandeerde winst?

Zoals je inmiddels weet kunnen we bets die we bij een bookmaker zetten d.m.v. het layen op een betting exchange “verzekeren” om een gegarandeerde uitkomst qua geld te genereren. Met gebruikmaking van precies dezelfde exchange kunnen we er ook bij accumulator aanbiedingen zorgen dat we wat er ook gebeurt we een leuke winst maken, dit kunnen we op 4 verschillende manieren bewerkstelligen die ik hieronder kort zal bespreken. Volledige uitleg incl. duidelijke stap voor stap video’s zijn bij beide aanbieders tiptop in orde dus vrees niet wanneer je wat meer uitleg nodig hebt.

Voor ik de systemen bespreek nogmaals de opmerking dat op de websites van Oddsmonkey een uitgebreide training staat, incl. video’s met een stap voor stap plan van aanpak.

1. Lay Sequential

Lay Sequintial of te wel na elkaar layen. Hier begon het ooit allemaal mee. Paar slimme jongens wisten d.m.v. slim gebruik te maken van Excel de waarde van de refunds eruit te trekken. Bij deze methode zorgen we ervoor dat iedere wedstrijd die we gebruiken na elkaar gespeeld wordt. Wedstrijden mogen dus qua tijd niet overlappen. Dit is erg belangrijk.

Hierboven een voorbeeld m.b.v. Oddsmonkey automatisch gevonden Acca met een EV (Estimated Value) van 4.38 euro. We hebben nu de lay sequential filter aangevinkt dat dus wil zeggen dat we ze 1 voor 1 gaan layen. Bij deze manier van je acca layen is het noodzakelijk de uitslag van de vorige wedstijd aan te vinken waarna de software je de lay stake van de volgende wedstrijd geeft. Wanneer je 1 wedstrijd hebt verloren zal je de volgende wedstrijd tegen de refund gaan layen om deze op die manier te locken. Wanneer je een 2e wedstrijd verloren hebt stop je.

2. Lay Sequential: Profit Lock-In

Deze werkt op vrijwel dezelfde manier als de vorige manier. We layen wedstrijden 1 voor 1 totdat we 2 wedstrijden verloren hebben. Het enige verschil is dat de software met een paar handige formules onder de motorkap ervoor zorgt dat de EV wat nauwkeuriger benaderd zal worden Met de komst van deze calculator is dit een fluitje van een cent. Met alleen je Excel spreadsheetje heel wat moeilijker. That’s all.

Hierboven screenshot van de automatisch gegenereerde acca waarbij we de filter op Lock In (a profit) hebben aangevinkt. Nu zal je wat er ook gebeurt (ervan uitgaande dat de lay odds hetzelfde blijven) rond de 4.38 verdienen.

3. Lay At Start

Deze manier van layen is goed voor de mensen die liever niet de hele tijd de wedstrijden in de gaten houden om nadat er een wedstrijd is afgelopen klaar te zitten om de volgende te gaan layen.

Screenshot hierboven laat het zien, wanneer je de filter op Lay at Start zet, is je EV iets minder. Bovendien zal je verschillende bedragen overhouden naar gelang het aantal verloren wedstrijden. In dit voorbeeld een verlies van 4.87 bij 1 wedstrijd fout (40.93% kans) of een winst van 10.45 wanneer je alle wedstrijden goed hebt (35.28% kans). De overige resultaten staan er ook. Aangezien je deze wedstrijden meteen aan het begin layed zal je betere accas’s door de software voorgeschoteld krijgen want het grote voordeel is dat je wedstrijden tegelijk gespeeld kunnen worden.

4. No Lay

Bij de no lay methode gebruiken we de EV die in de acca zit maar we layen helemaal niks, wanneer je minimaal 100-120 accas op deze manier gedaan hebt zul je zien dat je behaalde EV de theoretisch EV benaderd. Hierdoor is het wel noodzakelijk om met een bankroll te werken die long losing runs aankan. Denk aan 3000 euro minimaal. Verder kan het mentaal zwaar zijn om met de soms lange series verliezende bets om te gaan. Ook hier natuurlijk het grote voordeel dat je wedstrijden tegelijk gespeeld kunnen worden.

Er zijn ook gebruikers die een “hybride systeem” gebruiken, mixen tussen de verschillende systemen dus. Ieder z’n eigen keus maar dit blijft gokken.

Samenvatting

Bovenstaande methodes werken alle vier. Voor de meeste matched bettors zal de lay sequential met de lock in het beste blijken. Voor degene die het mentaal aankunnen is de No Lay methode het best. Aangezien we 6.5% commissie betalen aan Betfair is het voor ons theoretisch gezien by far de meest winstgevende manier van werken. Ieder heeft z’n eigen voorkeur maar beste resultaten bereik je door voor 1 systeem te gaan en dit voor tenminste 100-150 accas vol te houden. Zoals gezegd kan je er per dag makkelijk 5 acca’s zetten dus na 1.5 maand heb ik je overtuigd.

Let op: extra aandachtspunt is wel om wel met de software alleen de acca’s te gebruiken met een positieve EV, er zijn er echt genoeg.

Op het moment van schrijven van dit blog doen o.a. William Hill, Betsson, Betsafe en Paddy Power acca refunds, grijp deze kans zodat ook jij een paar honderd euro per maand extra gaat verdienen!

Heb je nog geen accounts bij deze bookmaker schrijf je dan hier in zodat wij je geheel gratis bij de hand zullen nemen om alles stap voor stap uit te leggen.

(stuur ons je aankoopbewijs door om toegang te krijgen tot extra’s)

Bouw eerst je vertrouwen en je bankroll langzaam op met matched betting in Nederland. Dit kan je risicovrij een leuk inkomen opleveren!

Schrijf je hier in voor een gratis mee te volgen voorbeeld weddenschap.

(Let op! Oddsmonkey kopen via een elders verkregen link of kortingscode, zorgt ervoor dat we je geen toegang tot de Nederlandse community kunnen geven. Laat je dat niet ontnemen voor die eenmalige korting)

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!