.st0{fill:#FFFFFF;}

Altijd Winnen Met Toto. Geld verdienen met gokken op voetbal. 

Volgens de laatste schattingen zijn er meer dan een miljoen Nederlanders die weleens online wedden op voetbal. Daar zitten mensen tussen die af en toe een paar tientjes zeten op hun favoriete club, maar ook heel wat personen die wekelijks honderden euro’s strategisch op wedstrijden inzetten. Allemaal willen zij graag weten of altijd winnen met toto mogelijk is. Het maakt niet uit tot welke groep jij behoort. Als je je eigen zuurverdiende geld inzet, dan is het doel vanzelfsprekend ook geld verdienen met gokken op voetbal.

Hoe win je toto? Er bestaat een manier om altijd te winnen. Lees door tot het einde van dit artikel en kom meer te weten over matched betting.

verliezende gokker

De meeste mensen zullen teleurgesteld zijn in wat zij aan winst binnenhalen met hun voetbalweddenschappen. De quoteringen die worden aangeboden liggen namelijk altijd in het voordeel van de kansspelaanbieder. De rijk worden met gokken droom ligt voor de meeste mensen na een tiental weddenschappen al in duigen. Het zorgt ervoor dat het aanbieden van sportweddenschappen een miljoenen business is. Met het geld dat jij inzet en verliest kunnen de bookmakers zich lucratieve sponsorcontracten met voetbalclubs kunnen permitteren om met deze marketing nog meer verliezende gokkers aan te trekken.

Altijd winnen met toto sportweddenschappen strategie

Het is tijd dat we hier iets aan gaan doen. Door de juiste strategieën te gebruiken is altijd winnen met toto mogelijk en kan je dus ook rijk worden met gokken. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt geen utopie. Er zijn talloze mensen in de wereld die hun geld verdienen met voetbalwedden. Het zal je verbazen hoe simpel de strategieën kunnen zijn die rijk worden met toto mogelijk maken. 

Hieronder bespreken we drie strategieën die je kunt gebruiken wanneer je gokt op voetbal. Het meest effectief is de laatste strategie waarmee het zelfs mogelijk is om met iedere inzet die je doet bij een online bookmaker een gegarandeerde winst te behalen en zo op een consistente manier geld te verdienen met gokken.

Voetbalnieuws en -statistieken in de gaten houden

De nieuwtjes en statistieken omtrent voetbal goed in de gaten houden is een valide strategie om je winkansen met het plaatsen van sportweddenschappen te verbeteren. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat de topscorer van een bepaald team geblesseerd is geraakt op de training en in het weekend waarschijnlijk niet mee zal voetballen. Dan verhoogd dit de kansen op winst van de tegenpartij en kan je overwegen om wat geld op de underdog met de hoge odds te zetten.

Statistieken kunnen ook bruikbaar zijn. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat een team in thuiswedstrijden vrijwel altijd het net weet te vinden en de ploeg waar ze tegen spelen een spits heeft die de laatste weken erg in vorm is, dan kan je overwegen om een weddenschap op de “over 2.5 goals” markt te zetten. De kans op drie of meer doelpunten is namelijk best aannemelijk in dit scenario.

rijk worden met toto door bestuderen statistieken

Door voetbalnieuws en -statistieken in de gaten te houden kan je wel degelijk een voordeel behalen. Het probleem is echter dat de bookmakers natuurlijk ook van deze informatie op de hoogte zijn. Je hebt dus maar een gelimiteerde tijd om in te zetten voordat de quoteringen weer gecorrigeerd worden. Daarbij is een klein statistisch voordeel nog geen garantie op geld verdienen met gokken op voetbal.

Speel met gratis geld van bonussen

Geld verdienen met gokken op voetbal is heel simpel, je moet gewoon meer winnen dan verliezen. Een slimme manier om zo min mogelijk te verliezen is gokken met geld dat je niet zelf riskeert. Dit klinkt als een rare uitspraak, maar als je bekend bent met de wereld van de online bookmakers en gokken op voetbal via internet dan is dit juist de normaalste zaak van de wereld.

Bookmakers online bieden namelijk regelmatig bonussen aan om gokkers over te halen om geld te storten en te wedden op voetbal.

Bij zo’n beetje iedere bookmaker (behalve de Nederlandse Toto) krijg je een gratis geld bonus wanneer je voor de eerste keer geld op je account stort. Een dergelijk aanbod noemen we een welkomstbonus. Je kunt bijvoorbeeld 100% bovenop je eerste storting krijgen tot een maximaal bedrag van 100 euro. Dit betekent dat als je 75 euro stort, je 150 euro krijgt om mee te gokken.

Indien je dit bedrag inzet op een wedstrijd met een quotering van 2.00, dan maak je kans om 150 euro winst te maken terwijl je met de weddenschap maar 75 euro van je eigen geld kunt verliezen. Wanneer rijk worden met toto je doel is dan moet je uiteraard van dit soort mogelijkheden gebruikmaken als deze zich aanbieden.

Met deze sportweddenschappen strategie is er een grote kans om met meer winst te eindigen dan verlies. Er is echter een manier om nog slimmer gebruik te maken van deze bonussen. Deze wedden op voetbal strategie staat hieronder beschreven.

de beste sportweddenschappen strategie

Elke inzet gegarandeerd winst met matched betting

De beste wedden op voetbal strategie die wij kennen is matched betting. Het is een strategische manier van inzetten op sportweddenschappen die gegarandeerd geld verdienen met gokken op voetbal mogelijk maakt. Door te match betten maak je winst met alle weddenschappen die je op voetbalwedstrijden plaatst.

Simpel gezegd werkt de strategie als volgt. We gokken alleen op voetbal als we gegarandeerd geld kunnen verdienen met een gratis geld bonus, free bet of profit boost. De garantie op winst realiseren we door een weddenschap te plaatsen bij de bookmaker, maar daarna ook de rest van de uitslagen afdekken bij een betting exchange. Op deze manier is het onmogelijk om te verliezen met het wedden op voetbal. Als we niet bij de bookmaker winnen, dan winnen we bij de betting exchange.

Wat er ook gebeurt, we houden altijd een gegarandeerde winst over uit het gratis geld van de bonus.

Door dezelfde truc bij alle online bookmakers voor Nederlanders toe te passen is het mogelijk om veel geld te verdienen met gokken op voetbal. Het is de beste manier om rijk te worden met toto. Altijd winnen met toto is op die manier mogelijk. Althans niet per se met de Toto van de Nederlandse Loterij. Die gierige Nederlanders geven nooit een bonus weg en bieden bovendien vaak slechte quoteringen op wedstrijden. Wij zetten daarom in bij de grote online bookmakerwebsites die op het internet actief zijn. Mensen die zich inschrijven op onze mailinglijst en aantonen actie te willen ondernemen, krijgen van ons een lijst met alle bookmakers waar je een bonus mee kan pakken.

Wil jij ook matched betting in Nederland leren? Schrijf je dan in op onze e-maillijst en we geven je een gratis voorbeeldweddenschap om de effectiviteit van de strategie voor het wedden op voetbal te testen. 

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!