.st0{fill:#FFFFFF;}

Matched Betting: de makkelijkste manier legaal online geld verdienen 

Het is nogal een statement waar ik deze blogpost mee begin. 

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar iedereen die bekend is met de matched betting strategie, en hiermee zijn of haar voordeel doet bij online bookmakers, zal beamen dat deze stelling wel degelijk op waarheid is berust.

In het begin was ik zelf ook zeer sceptisch over hoe makkelijk het zou zijn om geld afhandig te maken van bookmakers die miljoenen verdienen met het aanbieden van weddenschappen op sport.

"Geld inzetten bij een bookmaker is gokken en daarbij is het huis altijd in het voordeel om te winnen."

Dit was ook mijn gedachte. Totdat een vriend uit het Verenigd Koninkrijk mij liet zien hoe makkelijk het is om gebruik te maken van deze loophole en dat matched betting helemaal geen gokken is.

Wat begon als iedere maand een leuk extra zakcentje liep al snel uit naar een fors, stabiel maandinkomen dankzij matched betting. Volledig legaal verdiend geld! 

Matched Betting is een strategische manier van weddenschappen plaatsen waarbij je alle mogelijke uitkomsten van een sportwedstrijd afdekt. Door hierbij gebruik te maken van het gratis geld van bonussen en andere promoties, houd je hier een gegarandeerde winst aan over.

Als je eenmaal begrijpt hoe de strategie werkt, dan begrijp je ook dat de machtige bookmakers, die zoveel geld verdienen aan onwetende gokkers, niks kunnen doen om dit gat te dichten.

Bovendien verdienen zij nog altijd genoeg aan de mensen die wekelijks op hun favoriete voetbalclub wedden.

Het wordt tijd dat we een klein percentage van deze miljoenenwinst gaan afsnoepen!

Door slim gebruik te maken van bonussen en andere promoties bij bookmakers is het dus mogelijk om gegarandeerd winst te maken. Je kunt niet verliezen omdat je alle mogelijke uitkomsten afdekt.

Hoe ik ben gekomen waar ik nu ben

Het is het jaar 2011, wanneer ik tijdens mijn 1e verre reis Adam leer kennen. De Britse Adam leerde mij de beginselen van het Matchbetten, ik vond het leuk en begon me er grondig in te verdiepen.

Wat begon als een leuk extraatje om met een paar uur per week de verlengde vakantie op een Thais eiland te bekostigen, groeide snel uit tot een volledig inkomen.

In de begin periode waren de bookmakers in het Verenigd Koninkrijk nog niet erg goed op de hoogte van wat er aan de hand was, grote bonussen, lage of zelfs geen rondspeel vereisten, Bingo Sites die je 250 pond lieten storten waarna ze het verdubbelden en we we het meteen konden uitbetalen. Casino offers die wiskundig nog niet sluitend in elkaar zaten, mooie winstgevende tijd was dat!

Na verloop van tijd gebeurde wat Adam me al verteld had, aanbiedingen veranderden, er kwamen bookmakers bij, er vielen er af, alles was en bleef in beweging. Toch bleef het door de strategieën die we in community's waarin ik zat bedachten nog steeds een meer dan modaal inkomen.

Paar jaar vooruit spoelen en we komen aan in 2017. Ik woon nog steeds op het zelfde eiland en heb in de loop der jaren al heel wat vrienden en bekenden in de Matched Betting wereld geïntroduceerd wat voornamelijk Britten waren. Twee goede Nederlandse vrienden waren koppig toen ik ze vertelde dat Matched Betting eigenlijk alleen werkt met een UK adres en gingen zelf ook aan de slag, wat bleek, Nederlandse klanten kregen veel betere bonussen en aanbiedingen dan de inmiddels verzadigde Britse markt!

Dit opende onze ogen en zagen de kansen die dit zou bieden voor Nederlanders en begonnen over een businessmodel na te denken, iemand helpen is leuk maar het is natuurlijk nog leuker als behalve jullie wij er ook beter van worden.

Uitgangspunt was dat we een gratis Nederlandstalige community wilden opbouwen, waarin wij onze opgebouwde kennis zullen delen, gebruikers kunnen samen bepalen wat de plan van aanpak voor een bepaalde aanbieding is en ja: Wij hebben alle fouten al voor je gemaakt, hoeven jullie dus niet meer te doen!

Ook in Nederland zullen de aanbiedingen blijven veranderen, met het volwassen worden (slimmere gebruikers) van de markt zullen bookmakers dezelfde weg gaan bewandelen zoals ze in het Verenigd Koninkrijk al hebben gedaan. Wij houden je op de hoogte en zullen je winst laten blijven maken, ik durf die weddenschap wel aan!

Wij hebben echter wel onze kosten, om deze kosten te dekken hebben wij van enkele producten die we zelf naar volle tevredenheid gebruiken affiliatie deals uit onderhandeld op b.v. OddsMonkey, Skrill en bij wat bookmakers.

Nogmaals, ook wij gebruiken deze tools en services, het maakt het product voor jullie niet duurder, soms levert het zelfs betere aanbiedingen die wij voor jullie hebben kunnen uit onderhandelen.

Ik hoop dat ik met dit verhaal je een beter beeld heb gegeven hoe matchedbettingnederland.nl tot stand is gekomen en waarom ik de stellige overtuiging heb dat matched betting de makkelijkste manier is om online geld te verdienen. 

Het heeft mij in ieder geval in staat gesteld om al ruim 10 jaar goed geld te verdienen. Tot op de dag van vandaag laat ik ook zelf geen lucratieve bonus van een bookmaker aan mij voorbijgaan. Sluit je ook aan bij de MBNL community!

Leer matched betting met een gratis voorbeeld!